Инфинити Резиденс


Многофамилна жилищна сграда в гр.София, в престижният квартал "Манастирски ливади запад". Обща разгъната площ от 2196кв.м.
Един четиристаен, тринадесет тристайни и четири двустайни апартамента, десет подземни и три надземни парко места, както и два двойни и четири единични надземни гаража.
При проектирането и изграждането на сградата е заложено на качество, функционалност и атрактивен дизайн.
Местоположението на сградата е комуникативно, в близост до една от основните пътни артерии – бул. България, в рамките на 10 минути с кола от центъра на София и 20 минути с обществен транспорт.
“Манастирски ливади" е един от най-бързоразвиващите се райони на София. Разположен в близост до планина Витоша и до престижните жилищни квартали "Борово", "Павлово-Бъкстон" и “Бояна”, както и близостта на квартала до центъра на София, го правят едно от най–предпочитаните и комфортни места за живеене.
На територията на района на Манастирски ливади се намират МОЛ България, МБАЛ “Св. София”, хотел Феста София, Националният исторически музей, бутикови магазини и заведения.
В близост има поликлиника, спортна зала, три реномирани училища и три детски градини.

Уеб дизайн и разработка - Paradox Interactive

начало - за нас - обекти - контакти

Използвайки Capitalex.bg, Вие се съгласявате с използването на Cookies/Бисквитки, необходими за пълната функционалност на сайта.