Жилищен комплекс Vitosha Spring bg


Жилищен комплекс „Витоша спринг” се намира в град София, в старата част на квартал Овча купел на улица Иван Радоев №8, в близост до Украинското посолство.
В тази част на квартала се изпълняват специфични правила и норми на застрояване, съгласно общия устройствен план, също така е и богато озеленена.
Мястото е просторно, тихо и добре ослънчено, като е придружено от новоизградена инфраструктура.
Около комплекса преобладаващото застрояване е с нови сгради, което оформя и новия облик на квартала.
В рамките на 10-20 минути пеша се намират Нов български университет, бъдеща метростанция, множество училища, детски градини, хранителни магазини, заведения за хранене и развлечение, болници и поликлиники.
Комплексът се състои от две жилищни сгрaди с елегантна архитектура, модерна визия и ясни обеми с подчертано хоризонтално членение, което придава усещане за ритъм. Първа и втора сграда са проектирани в унисон, но с различни решения на разпределенията. Всяка една от тях има по 15 апартамента, които са функционални, комфортни и просторни.
През озелененото дворно пространство ще се преминава до входа на сградите, както и до индивидуални гаражи. Жилищните нива са организирани с тристайни и четиристайни апартаменти, до които се достига чрез луксозни общи части.

Предимства на комплекса: