Жилищен комплекс Vitosha Spring bg


Жилищен комплекс „Витоша спринг” се намира в град София, в старата част на квартал Овча купел на улица Иван Радоев №8, в близост до Украинското посолство.
В тази част на квартала се изпълняват специфични правила и норми на застрояване, съгласно общия устройствен план, също така е и богато озеленена.
Мястото е просторно, тихо и добре ослънчено, като е придружено от новоизградена инфраструктура.
Около комплекса преобладаващото застрояване е с нови сгради, което оформя и новия облик на квартала.
В рамките на 10-20 минути пеша се намират Нов български университет, бъдеща метростанция, множество училища, детски градини, хранителни магазини, заведения за хранене и развлечение, болници и поликлиники.
Комплексът се състои от две жилищни сгрaди с елегантна архитектура, модерна визия и ясни обеми с подчертано хоризонтално членение, което придава усещане за ритъм. Първа и втора сграда са проектирани в унисон, но с различни решения на разпределенията. Всяка една от тях има по 15 апартамента, които са функционални, комфортни и просторни.
През озелененото дворно пространство ще се преминава до входа на сградите, както и до индивидуални гаражи. Жилищните нива са организирани с тристайни и четиристайни апартаменти, до които се достига чрез луксозни общи части.

Предимства на комплекса: 

  • Чист въздух – поради въздушното течение идващо от Люлин планина, старата част на кв.Овча купел е един от кварталите с най-чист въздух в София;
  • Близост до бъдеща метростанция – 10-15 минути пешеходно разстояние до бъдеща спирка на метрото;
  • Удобства - университет, училища, детски градини, хранителни магазини, заведения за хранене и развлечение, болници и поликлиники;
  • Лесно достъпен и тих район – мястото се намира на около 100 метра от ул.Боряна, което обуславя лесната достъпност, същевременно ул.Иван Радоев е по-слабо натоварена, от което следва по-голяма тишина и спокойствие за живущитите в комплекса;
  • Район с новопостроени сгради с атрактивна визия, отлична инфраструктура;
  • Цени от 795 €/м2;
  • Нисък процент на общите части спямо общата площ на обектите: средно за Сграда 1 - 9,57%, средно за Сграда 2 - 9,87%. Сравнено с например 15% общи части, за апартамент с приблизителна обща площ от 120 кв.м., Вие получавате над 6кв.м. повече реална жилищна площ, и съответно с над 50 € по-ниска цена на квадрат на чистата жилищна площ.

Уеб дизайн и разработка - Paradox Interactive

начало - за нас - обекти - контакти

  • ул. Мур №34, 1680 София, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Capitalex Building
Използвайки Capitalex.bg, Вие се съгласявате с използването на Cookies/Бисквитки, необходими за пълната функционалност на сайта.