Жилищна сграда Н.Петков 136А


Жилищна сграда с обща разгъната застроена площ от 1253 кв.м. Общо седем тристайни, два двустайни апартамента и един магазин. Приоритети при проектирането и изграждането на сградата са качество, максимална функционалност, естетика и комфорт.
Сградата се намира на бул. Никола Петков 136А (стар №74), много комуникативно място в началото на квартал Горна баня, до спирка на автобус 260. В близост са Нов български университет, Университетска специализирана болница за активно лечение по ортопедия “Проф. Б. Бойчев” и училищата – Италианския лицей, Дойче шуле и начално училище с разширено изучаване на музика и хореография Орфей, както и частното основно училище с ранно чуждоезиково обучение “Д-р Мария Монтесори”.
Квартал Горна баня е една от най-старите вилни зони на София, а в момента поради чистият въздух и лечебните минерални води се счита за едно от предпочитаните места за живеене в столицата. Разположен е на хълм, между околовръстен път, вилна зона Бонсови поляни и национален парк Витоша. Тук е разположен дипломатически клуб Горна баня. Кварталът се намира на високо място, разкриващо прекрасна панорама към гр. София, както и планините Витоша и Люлин.

Уеб дизайн и разработка - Paradox Interactive

начало - за нас - обекти - контакти

Използвайки Capitalex.bg, Вие се съгласявате с използването на Cookies/Бисквитки, необходими за пълната функционалност на сайта.